Budući kvizovi

Harry Potter - pub kviz

Znaš nabrojiti sve nastavke Harryja Pottera u sekundi, a Hogwarts znaš bolje od Dumbledorea? Upoznat si s pozicijama iz Metloboja, a zadatke na Tromagijskom turniru prošao bi dok kažeš keks? Ili si jednostavno Insufferable Know-it-all? Ako je odgovor na bilo koje od pitanja da (a i ako nije), nudimo ti priliku da pokažeš svoje znanje. 🧙‍♂️😊
Dok čekaš pismo iz Hogwartsa (mora da ga dostavlja HP kad ga već toliko godina nema), pridruži nam se na našem Harry Potter pub kvizu koji će se održati u nedjelju, 20.03. u 19 h u kafiću Cherry Tree. Na kvizu možeš provjeriti jesi li bolji Potions Master od Snapea ili o čarobnjačkom svijetu znaš otprilike koliko i gospodin Weasley o Bezjacima.
Kviz će se sastojati od pitanja lake, srednje i teške kategorije, a obuhvaćat će svih sedam nastavaka knjiga i filmova. Neka pitanja su poprilično detaljna, pa iskoristite vrijeme i brzo krenite na ponavljanje magičnog gradiva.
Kako bi natjecatelji bili adekvatno nagrađeni biti će bogatih nagrada od sljedećih sponzora:
Crafter’s
Bowling centar Zagreb
Black Orchid tattoo studio
Lovely tattoo
Riky’s pizza
Magic Omens
The Lazy Nymph
Tehnički muzej Nikola Tesla
Selfieroom
Paintball Šestine
Bachata de Fuego!
Zuzi shop
Jedan tim može imati maksimalno četiri (4) natjecatelja (mogu biti prisutne i dodatne osobe, ali se to mora najaviti te oni ne smiju sudjelovati u kvizu)
Rezultati se zbrajaju bodovima 2. Samo Jedan Crafter’s lige.
Svoje prijave (koje trebaju sadržavati ime tima) možete poslati na samojedanzgb@gmail.com
Upad je 15 kuna po članu, 50 kuna za 4 člana!
Veselimo se Vašem dolasku! 😊

Follow