Budući kvizovi

Harry Potter - pub kviz - 3. termin

Zbog velikoga interesa organiziramo i 3. termin na temu Harry Potter
Znaš nabrojiti sve nastavke Harryja Pottera u sekundi, a Hogwarts znaš bolje od Dumbledorea? Upoznat si s pozicijama iz Metloboja, a zadatke na Tromagijskom turniru prošao bi dok kažeš keks? Ili si jednostavno Insufferable Know-it-all? Ako je odgovor na bilo koje od pitanja da (a i ako nije), nudimo ti priliku da pokažeš svoje znanje. 🧙‍♂️😊
Dok čekaš pismo iz Hogwartsa (mora da ga dostavlja HP kad ga već toliko godina nema), pridruži nam se na našem Harry Potter pub kvizu koji će se održati u nedjelju, 30.03. u 19 h u kafiću Cherry Tree. Na kvizu možeš provjeriti jesi li bolji Potions Master od Snapea ili o čarobnjačkom svijetu znaš otprilike koliko i gospodin Weasley o Bezjacima.
Kviz će se sastojati od pitanja lake, srednje i teške kategorije, a obuhvaćat će svih sedam nastavaka knjiga i filmova. Neka pitanja su poprilično detaljna, pa iskoristite vrijeme i brzo krenite na ponavljanje magičnog gradiva.
Sponzor kviza je naš glavni sponzor svih kvizova:
Crafter’s
Jedan tim može imati maksimalno četiri (4) natjecatelja (mogu biti prisutne i dodatne osobe, ali se to mora najaviti te oni ne smiju sudjelovati u kvizu)
Rezultati se zbrajaju bodovima 2. Samo Jedan Crafter’s lige.
Svoje prijave (koje trebaju sadržavati ime tima) možete poslati na samojedanzgb@gmail.com
Upad je 10 kuna po članu.
Veselimo se Vašem dolasku! 😊

Follow